Recenzii

Am avut marea placerea sa ne sarbatorim cel mai important eveniment din viata la acest restaurant.Multumim gazdei pentru tot,deservirea,bucatele au fost la un nivel inalt.Recomand cu incredere.

Catalina Efros

Aici am făcut nunta in Octombrie 2017 totul a fost extraordinar, de la stăpâni și înțelegerea cu ei până la orice mic detaliu, mâncarea foarte foarte gustoasa și foarte bine totul aranjat, interior un stil rustic superb care da cel mai mare farmec, sala de dans separată de cea cu mese printr-o ușă mare de stejar care este deschisa plusul este că toată lumea iese la dans si nu stau la mese, preț pe meniu mic, recomandam cu cea mai mare încredere,
Mulțumim Casa Neamului !

Victor Melnic

Un restaurant cu un personal de nota zece, bucate alese, situat intr-o zona pitoreasca. Noi va multumim ca ați fost gazda evenimentului nostru special.

Alina Boaghe

O sala de nunti superba !!! Cum am vazut-o prima data in 2010 de atunci visam sami serbez nunta si 2016 o serbam pe 13.08…frumos local nota 10

Dragos Patrascu

Уже второй раз побывала в это чудесном месте. Персонал очень любезный и внимательный.Кухня великолепная.Спасибо за приятную атмосферу и хорошие воспоминания.))))

Renata Albertovna

Очень вкусно готовят и отличное обслуживание!!!

Лилия Мындру

O curte primitoare si cu mult gust aranjata,o curte ,unde fiecare gaseste un loc pentru a savura din frumusetea unei seri de vara,cu multe flori si verdeata -este locul de unde incepe o impresie.Nu te dezamageste nici interiorul-bine gandit si cu dragoste ingrijit.
Un alt mod de a impresiona este bucataria restaurantului.Preparatele sunt proaspete,pregatite si aranjate cu multa dragoste,aromate si gustoase. Mancarurile iti trezesc amintiri frumoase ca cele din casa parinteasca sau cea a bunicilor. Iar astfel de amintiri sunt nepretuite. Bucatele in stil traditional au aici o amprenta deosebita,dar bucataria traditionala se impleteste aici cu iscusinta cu specialitati internationale la dorinta clientilor.Atat eu cat si prietenii mei am ramas încântați si o sa revenim la “Casa Neamului” cu alte ocazii !Doresc echipei acestui minunat restaurant succese in continuare !Recomand.

Stella Copelet

INTERIOR SPECIAL

MENIURI ALESE

EVENIMENTE SPECIALE