Meniu

Meniul nostru are la bază bucătăria tradițională moldovenească, însă pentru că ne dorim să fim pe placul tuturor clienților noștri, bucătarii noștri sunt la fel de pricepuți în a pregăti mâncăruri din bucătăria europeană. Și pentru că vrem ca fiecare eveniment să aibă amprenta personală a celui care îl organizează, meniul este întotdeauna personalizat. Alegem împreună cu grijă ceea ce este potrivit pentru invitații dumneavoastră, dintr-o listă lungă de preparate gustoase, pe care le vom pregăti apoi pe loc, în ziua evenimentului, din produse de cea mai înaltă calitate.

Echipa noastră de bucătari vă stă la dispoziție nu doar pentru evenimentele organizate în localul nostru, ci și pentru comenzi de mâncare pentru petreceri organizate acasă ori în alte locații. Anumite preparate din meniu le facem și la comandă și le putem livra în locații specifice, în funcție de solicitarea clientului.

Ingredientul principal, care dă savoare inconfundabilă tuturor bucatelor pregătite la Casa Neamului este dragostea… Dragostea față de ceea ce facem se simte în gustul autentic al mâncărurilor noastre și în serviciile de o calitate ireproșabilă pe care le oferim clienților noștri. La Casa Neamului veți avea parte de o experiență culinară unică, savuroasă, delicioasă. Suntem convinși că odată ce veți gusta din preparatele ce figurează în meniul nostru, nu vă veți mai dori altceva decât să reveniți la noi.

Momentan nu asigurăm prepararea de torturi și dulciuri în bucătăria noastră, acestea putând fi procurate de oriunde și aduse de client în ziua evenimentului, însoțite de un certificat de conformitate corespunzător.

Interior special

Meniuri alese

Evenimente speciale