Despre restaurant

Aflat în satul Măgdăcești, foarte aproape de orașul Chișinău, restaurantul Casa Neamului este locul ideal în care poți petrece clipe de neuitat în compania oamenilor dragi din viața ta. Născut din dragoste pentru tradiție și pentru bucătăria tradițională, cu bucate alese, restaurantul este mai mult decât o afacere de succes… este un loc în care te simți ca acasă, în care bunul gust și rafinamentul decorului modern se îmbină subtil cu elemente de folclor autentic, iar bucătăria tradițională moldovenească se armonizează delicios cu cea europeană.
Înființat încă din 2004 și fiind primul restaurant din satul Măgdăcești destinat exclusiv evenimentelor, restaurantul Casa Neamului are o istorie frumoasă ce îmbină munca, pasiunea, seriozitatea și dorința de a oferi clienților o experiență unică, plăcută, care să îi facă să își dorească să revină în acest loc de poveste.

Denumit inițial Casa Mare, în armonie cu dragostea pentru tradiție și neam a celor care l-au înființat, restaurantul și-a schimbat apoi denumirea în Casa Neamului, păstrând aceeași notă de atașament față de tradiție și străbuni. În 2009, localul a fost renovat în totalitate, interiorul fiind redecorat după un nou concept cu ajutorul unui specialist designer. Cu toate că a căpătat un aer modern, sofisticat, care satisface până și cele mai exigente gusturi în materie de decorațiuni interioare, localul păstrează încă acea amprentă caldă a tradiției, care a devenit, de altfel, un simbol al locului, cu care ne mândrim.

Spațiul este primitor și generos, localul având două săli (una pentru mese și alta pentru dans), cu o capacitate totală de 200 de persoane. Terasa acoperită permite amenajarea unei zone de fourchette, indiferent de anotimp. Grădina de vară a restaurantului oferă un decor splendid, ideal pentru fotografiile din timpul evenimentului. Gazonul de un verde crud, presărat cu flori multicolore constituie un fundal perfect pentru arca albă, cu draperii și covorul asortat ce pot servi drept decor pentru diferite ceremonii, iar nucul bătrân, care pentru noi are o semnificație deosebită, transformă întregul tablou într-o adevărată feerie odată cu lăsarea serii, când se aprind în el beculețe ascunse printre crengi.

Dragostea față de ceea ce facem se simte în gustul autentic al bucatelor noastre și în serviciile de o calitate ireproșabilă pe care le oferim clienților noștri. Ne place să spunem că farfuriile noastre sunt mereu pline… la propriu și la figurat… pline de cele mai gustoase bucate, pregătite pe loc, în ziua evenimentului, din produse de cea mai înaltă calitate… pline de voioșie și de dorința de a-i face pe cei care care ne calcă pragul să se simtă minunat.

Deși momentan nu asigurăm servicii legate de muzică și sonorizare, avem colaboratori pe care vi-i putem recomanda. Iar în curând vom oferi și servicii în ceea ce privește decorațiunile pentru diverse tipuri de evenimente.

Spiritul sarbatorilor traditionale

Echipa

Echipa noastră este alcătuită din profesioniști în organizarea de evenimente și în arta culinară. Vă garantăm că evenimentul dumneavoastră va fi un succes, pentru că îl vom organiza impecabil, în funcție de dorințele și de exigențele personale.

Meniu

Meniul pe care îl punem la dispoziție clienților noștri este unul extrem de bogat și variat și poate fi adaptat în funcție de dorințele fiecăruia. Fiecare eveniment organizat la noi are parte de meniu personalizat.

Galerie

Se spune că o imagine valorează cât o mie de cuvinte… Și credem că imaginile din Galeria  foto spun totul despre noi. Iar dacă încă nu v-ați convins, vă așteptăm cu drag la restaurant pentru a stabili împreună ce este mai potrivit pentru evenimentul dumneavoastră.

Interior elegant

Meniuri alese

Evenimente speciale