Nunți

Nunțile la Casa Neamului sunt ca-n povești… Aceasta nu înseamnă că durează neapărat trei zile și trei nopți, însă amintirea lor durează o veșnicie…

Știm cât de important este acest eveniment în viața dumneavoastră, indiferent dacă sunteți protagoniștii lui sau vă flați în ipostaza de invitați. De aceea, la Casa Neamului avem grijă ca totul să fie perfect în această zi specială pentru dumneavoastră.

Capacitatea localului nostru este de aproximativ 300 de invitați pentru un eveniment, restaurantul dispunând de două săli, una pentru mese și alta pentru dans, precum și de o terasă acoperită ce permite amenajarea unei zone de fourchette, indiferent de anotimp.

Grădina de vară a restaurantului oferă un decor splendid, ideal pentru a realiza fotografii în timpul evenimentului, dar și pentru a le oferi invitaților un spațiu de odihnă, liniștit. Arcada albă și covorul asortat, amplasate într-o oază de verdeață parfumată de florile multicolore sunt excelente elemente de decor pentru fotografii memorabile.

Momentan nu asigurăm servicii legate de decorațiuni și nici servicii de muzică și sonorizare, însă avem colaboratori profesioniști pe care vi-i putem recomanda. În curând vom oferi și servicii în ceea ce privește decorațiunile pentru nunți.

Meniul este personalizat, în funcție de preferințele dumneavoastră. De aceea, pentru a crea meniul perfect pentru nunta perfectă, vă invităm să ne contactați pentru a vă transmite o ofertă personalizată, în cel mai scurt timp.

Articolul anterior
Cumătrii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.