Cumătrii

Venirea pe lume a unui copil este o bucurie imensă, ce merită sărbătorită cum se cuvine. De aceea, la Casa Neamului organizăm cele mai reușite cumătrii.

Capacitatea localului nostru este de aproximativ 300 de invitați pentru un eveniment, însă spațiul poate fi adaptat ușor și pentru evenimente mai mici, în familie. Restaurantul dispune de două săli a căror funcționalitate poate fi adaptată în funcție de necesități și de mărimea evenimentului. De asemenea, dispunem de o terasă acoperită ce permite amenajarea unei zone de fourchette, indiferent de anotimp.

Grădina de vară a restaurantului oferă un decor splendid, ideal pentru a realiza fotografii în timpul evenimentului, dar și pentru a le oferi invitaților un spațiu de odihnă, liniștit. Explozia de culoare este ideală pentru fotografii vesele, care să vă amintească apoi de acest eveniment deosebit.

Momentan nu asigurăm servicii legate de decorațiuni și nici servicii de muzică și sonorizare, însă avem colaboratori profesioniști pe care vi-i putem recomanda. În curând vom oferi și servicii în ceea ce privește decorațiunile pentru diverse evenimente.

Meniul este personalizat, în funcție de preferințele dumneavoastră. De aceea, pentru a crea meniul perfect pentru cumătria perfectă, vă invităm să ne contactați pentru a vă transmite o ofertă personalizată, în cel mai scurt timp.

Articolul anterior
Aniversări
Articolul următor
Nunți

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.