Aniversări

Cele mai frumoase aniversări sunt cele petrecute alături de prieteni și

familie, într-un spațiu amenajat cu gust, suficient de mare pentru ca invitații să se simtă ca acasă. La Casa Neamului organizăm aniversarea perfectă, special pentru dumneavoastră.

Capacitatea localului nostru este de aproximativ 300 de invitați pentru un eveniment, însă spațiul poate fi adaptat ușor și pentru evenimente mai mici, în funcție de dorințele clientului. Restaurantul dispune de două săli a căror funcționalitate poate fi adaptată în funcție de necesități și de mărimea evenimentului. De asemenea, dispunem de o terasă acoperită ce permite amenajarea unei zone de fourchette, indiferent de anotimp.

Grădina de vară a restaurantului oferă un decor splendid, ideal pentru a realiza fotografii în timpul evenimentului, dar și pentru a le oferi invitaților un spațiu de relaxare. Explozia de culoare este ideală pentru

 fotografii vesele, iar spațiul permite amplasarea de bannere festive și amenajarea de colțuri fotografice inedite, în care invitații să își creeze amintiri alături de dumneavoastră, la o aniversare de neuitat.

Momentan nu asigurăm servicii legate de decorațiuni și nici servicii de muzică și sonorizare, însă avem colaboratori profesioniști pe care vi-i putem recomanda. În curând vom oferi și servicii în ceea ce privește decorațiunile pentru diverse evenimente.

Meniul este personalizat, în funcție de preferințele dumneavoastră. De aceea, pentru a crea meniul perfect pentru aniversarea perfectă, vă invităm să ne contactați pentru a vă transmite o ofertă personalizată, în cel mai scurt timp.

Articolul anterior
Fourchette
Articolul următor
Cumătrii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.